× For help and support with ALLBenchmark in general

question-circle Question AllBenchmark has stopped working

11 years 3 months ago #188 by Micke
Same for me! Looking forward to beta 19!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 years 2 months ago #195 by Michal 'bonzaj' Staniszewski
Hi,
We are working on it. It seems that HDGraphics 4000 supports OpenGL4.0! since last drivers!
We are now fixing it so OpenGL will be available on HD4000 and this houls fix your crash.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 years 2 months ago #212 by Keiro
Still the same problem on beta19 :/

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 years 2 months ago #214 by Michal 'bonzaj' Staniszewski
Hi Keiro:

You can try the latest build already (BETA19) and write me if it's ok.

Tugrul: Unfortunately PhysX does not use openCL, but CUDA.
And that's why we disabled it.
Thanks!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 years 2 months ago #215 by Michal 'bonzaj' Staniszewski
You were faster ;).

Hmm that's not it. Can you send me dxdiag info about your hardware?
Now I have lost the possible trace :(.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 years 2 months ago #222 by Keiro
Haha, I downloaded the new release as soon as I could :-)

My dxdiad is in the attachments :

It shows my display device is the HD Graphics 4000, but the NVIDIA control panel shows me that my favorite GPU is "high performance NVIDIA ..."

Sorry for the work that I give you :-)
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.