× For help and support with ALLBenchmark in general

question-circle Question AllBenchmark has stopped working

11 years 2 months ago #226 by Micke
It stops working in Beta 19 for me too..!
Win 8 x64
Intel i7-3630QM, GTX 680M (MSI GT70-0NE)
The following user(s) said Thank You: Michal 'bonzaj' Staniszewski

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 years 2 months ago #227 by Keiro
MSi-GE70 for me...

It seems that Allbenchmark do not like MSI :-p
The following user(s) said Thank You: Michal 'bonzaj' Staniszewski

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 years 2 months ago #232 by Michal 'bonzaj' Staniszewski
Hi!
Ah so these are laptops. Ok we will give it another run in beta20. I must say that number of that errors dropped significantly since beta17 ;), but we still got you on the list! We know where the bug appears in the code, but still don't know why.
BETA20 will be ready in about 2 days.
Thanks!
Michal

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 years 2 months ago #277 by Keiro
BETA20 will be ready in about 2 days ?
:)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 years 2 months ago #278 by Tugrul_512bit
Brain accomplishes in seconds, body cannot keep up.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 years 2 months ago #279 by Michal 'bonzaj' Staniszewski
Hi,
Yeah sorry for delay :(.
With some luck it will be ready today, max tomorrow.

Please Log in or Create an account to join the conversation.